Dorohoi News Logo

[VIDEO] [FOTO] Zi neagră pentru FCM Dorohoi

FCM Dorohoi - FC II Botosani 1

FCM Dorohoi, a fost învinsă pe teren propriu cu 3 – 1 de FC II Botoşani, într-o restanţă contând pentru etapa a V-a din Liga a IV-a. Cei peste 300 de spectatori prezenţi la meci au plecat acasă dezamăgiţi, deoarece favoriţii lor nici nu au reuşit să se impună şi nici nu au arătat că le-ar putea pune probleme adversarilor. O primă repriză anostă, în care fotbalul adevărat a cam lipsit, unicele ocazii notabile fiind împărţite echitabil.
   Colban şi Alin Bejan, cei doi antrenori-jucători, şi-au trecut în palmares câte o bară, fără prea multe alte faze de poartă. 0 – 0 la pauză, iar rezultatul părea să îi mulţumească pe dorohoieni. Egalitatea a durat însă până în minutul 60, când Vasile Irimia a deschis scorul după un corner de pe partea dreaptă. Dorohoienii „au căzut” complet şi au mai luat două goluri în 5 minute, tot în urma unor lovituri de colţ. Ţabără şi Irimia au fost cei care au făcut 3 – 0, eliminând orice dubii asupra învingătoarei.
   FCM Dorohoi a reuşit golul de onoare în minutul 70, când Grădinaru a expediat o torpilă de la 25 de metri, direct în vinclul porţii adverse. Iureşul de final al dorohoienilor a rămas fără rezultat, iar rezultatul final nu poate fi contestat de nimeni. Deşi superioritatea botoşănenilor a fost evidentă, scorul este totuşi unul care reflectă realitatea din teren, pentru botoşăneni partida de la Dorohoi fiind probabil cea mai grea din acest debut de sezon.
   FC II Botoşani a avut în teren 6 jucători de la prima echipă. Aceştia au fost portarul Cherecheş, Ţabără, Porfireanu, Edy Sandu, Nicolae şi Boroştean. „Victoria lor a fost clară, s-a văzut diferenţa de valoare” a declarat Vespazian Colban, antrenorul lui FCM Dorohoi. Cele 3 puncte puse în joc nu au fost unica pierdere a FCM-ului, din nefericire echipa pierzând şi doi dintre titularii indiscutabili. Mihai Alexandru şi Sandu Silviu s-au ciocnit involuntar în minutul 90, fiind scoşi cu lacrimi în ochi de pe teren. Ambii sunt suspecţi de fracturi de gleznă şi vor sta departe de fotbal cel puţin 3 săptămâni. (DorohoiNews.ro)




Autor: DorohoiNews.ro

 

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web